Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Karesi'de bu projeyle okullar hayat buluyor

Karesi

Karesi Belediyesi `Okullar Hayat Olsun` projesi kapsamında ilçede 12 okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşıladı.

Karesi Belediyesi `Okullar Hayat Olsun` projesi kapsamında ilçede 12 okulun çeşitli ihtiyaçlarını karşıladı.
Bahçesine kilit parke döşemesi yapılan Fatih Ortaokulu Müdürü Süleyman Koç, Başkan Yücel Yılmaz`ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana `Okullar Hayat Olsun` projesi kapsamında, ilçedeki çok sayıda okulu ziyaret etti. Gittiği okullarda peyzaj ve malzeme yardımı gibi birçok konuda söz verdiğini hatırlatan Yılmaz, sözlerini tek tek yerine getirdiğini ifade etti.
Fatih Ortaokulu Müdürü Süleyman Koç, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz`ı yaklaşık bir ay önce makamında ziyaret ederek 1,5 dönüme sahip okulun bahçesine kilit parke taşı döşenmesi için talepte bulunmuştu.
Yılmaz, "Toprak ve eski asfalt olan okul bahçelerinde yağışlı havalarda oluşan çamur nedeniyle öğrencilerin kullanabileceği alanların daralması ve görüntü kirliliğine sebep olmasına duyarsız kalamazdık. Yapılan çalışmalar kapsamında okul bahçelerinde bulunan toprak önce tesviye edilip bordürler yapılıyor. Ardından parkeler döşenip, kumlanıyor ve süpürülerek temiz bir görünüme kavuşturuluyor. İmkanlarımız dahilinde yardımımıza ihtiyaç duyan okullarımıza katkıda bulunmaya devam edeceğiz." dedi.
Kırsal mahallelerdeki okullarla beraber 12 okula peyzaj çalışması yaptıklarını bildiren Yılmaz, “Belediye tarafından 12 okulun bugüne kadar, oyun grubu, kurumuş ağaç kesimi, tel örgü, cephe boyama, kilit parke, kaldırım, büst, bilgisayar, yazı tahtası, öğretmen masa, sandalye gibi ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı